2017-01-14 09:23:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Különleges meglepetés várja

Napi horoszkóp január 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ha valamilyen újévi fogadalmat tett, akkor most már éppen ideje lenne, hogy meg is valósítsa. Különösen az életmód változtatással nem várhat már tovább, mert csak a lelkesedése csökken. Keresse elő az edzőcipőjét!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Bármihez is nyúl, szinte maguktól megoldódnak a problémák. Pozitív gondolatai meglátszanak a kisugárzásán is, ma mindenkivel szót ért, még a nehéz helyzetekben is. Töltsön minél több időt a szeretteivel!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Szaturnusz áll a párkapcsolatok területén, és jelzi, hogy itt van megoldandó feladata. Talán nagy elhatározást tesznek, és az összeköltözés mellett döntenek a párjával. A lakáskeresésnek kedvez a mai nap. Ragadja meg a lehetőségeket, és foglalkozzon komolyan ezzel a témával.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Képtelenség követni azt a tempót, amit ön diktál, és amit másoktól is elvár. Meg kell értenie, hogy nem mindenkit hajt úgy a lelkesedés, mint önt. Legyen példamutató, de ne akarjon mindenkit irányítani.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Késlekedéssel indul a nap, emiatt egész délelőtt nagyon hajszolt lesz. Mire haza ér, a kedvese különleges meglepetéssel várja, amitől ön valóban a fellegekben járhat. Romantikus, érzelemben gazdag este vár önre.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma annyira jó kedve van, hogy képes szinte az összes problémájáról megfeledkezni. Egy sürgős ügy sajnos visszarántja a realitások talajára – cselekedjen gyorsan és határozottan!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Rendeznie kell a sorait! Hiába halogatná szívesen, muszáj szembenéznie az anyagi problémáival. Ha csak tologatja a csekkeket, az nem vezet semmi jóra, a végén még késedelmi díjat is kell fizetnie.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Nem rég megismerkedett valakivel, aki most randevúra hívja. Csak akkor mondjon igent neki, ha úgy érzi, megbízható az illető. No meg persze, ha nem foglalt egyikőjük szíve sem…

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ragyogó ötletei vannak, de még nem szabad elmondania senkinek sem. Ha kikotyogja a terveit, akkor egy riválisa könnyen meghiúsíthatja a törekvéseit. Az időzítésen most sok múlik, legyen türelmes!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ön nem szereti, ha előírják, hogyan viselkedjen. Saját maga szabta törvényeknek engedelmeskedik, de néha a nehezére esik, hogy ennek következményeit elfogadja. Nincs oka arra, hogy féltékeny legyen, ne kínozza a vádjaival a párját!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ön szereti a luxust, most is szívesen költ művészeti tárgyakra, öltözködésre. Azért legyen észnél, most nem szabad túl sok pénzt elherdálnia. A hónap második felében váratlan kiadása lehet, úgyhogy inkább tartalékolnia kellene.

Halak: II. 19. - III. 20.
Döntési helyzetekben most csak az eszére hallgasson, mert az érzelmei tévútra vihetik. Ne hagyja magát kihasználni! Előfordulhat, hogy valaki túl sokat kér öntől – mondjon nyugodtan nemet!

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: